10 Mart 2012 Cumartesi

Halilar Ne kadar sürede yikanmali

Halılar her 12 ayda bir yıkanması gerekir gerekiyor. Bu yağ filmi halı discolors kadar kalın olmadığını sağlar. Kendinizi canlı veya her 18 ayda bir daha sonra sadece iki büyük olasılıkla yeterli olacaktır. Sizin beş çok daha fazla varsa, o zaman büyük olasılıkla her 6 ayda bir halı yapmak gerekecektir.

Profesyonel İş Fırsatları halıları temizlemek için profesyonel bir işe dikkate almak gerekir. O bir uzman profesyonel bir temizleyici neden eğitimli olmasıdır ve onlar hangi tür temizlik halı için çok iyi bileceksiniz. Uzman ağır su ve deterjan ile halı sprey ve ardından, otomobil içinde bir tanka su ve yağ emmek için kullanılan bir sıcak su ekstraksiyon yöntemi ile gelecektir.

Durumunda bir halı yıkama buharlı temizleme makinesi, kira ve derin temiz bir almazsınız kiralık ekipman yanlısı ekipman olarak yaklaşık olarak güçlü olmadığını anlamanız gerekir kendi halı yapmak için belirler. Ayrıca, bu nedenle kiralama ne fark emin bu makinelerin bazı halı zarar verebilir gerçekleştirmek gerekir. Güçsüz Perakende Kiralar perakende kiralama halı temizleyicisi dikkatlice seçin çünkü bu eksikliği güç anlamını çok ıslak ve su kadar emmek için yeterli gücü bir halı kadar kara olabilir. Bu halının zarar bitebileceğini.

Her gün ya da haftalık vakumlama, halı, temiz ve yeni görünür ama kir, enkaz ve bu döküntüler ile yağlı filmi mevduat halı korumak için yeterli değildir yaptığı hiçbir soru var. Yağlı enkaz kaçınamaz. Pişirme buhar, hava, ayak dipleri, evcil hayvan, diğer yerlerde bir ev sahibi ile birlikte geliyor. Yani sık sık, halıları temiz gerekir. Yapılan en iyi iş elde etmek için bu halı temizleme ipuçlarını izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder